STÄLL UT BILEN INNE PÅ VÅRMARKNADEN 7 APRIL!

Förutom över 400 säljare på Power Vårmarknaden brukar vi ha ett antal trevliga vagnar inne på Arenan i Lidköping! Äger du nått snyggt/fränt i bilväg och kan komma till Arenan fredagen 6 april 18-20 (utflytt lördag 7 april 14.00!) så hör av dig till Bibi på mail: info@bigmeet.com. Senast 28 mars!

”RENSA” GARAGET PÅ POWER VÅRMARKNADEN 7 APRIL

Lördagen 7 april är det dax för Nordens största inomhusmarknad för bildelar, nostalgi, USA lifestyle etc. Även i år hålls marknaden i den 9000 kvadratmeter stora Arenan i Lidköping/ Västergötland. Power Vårmarknaden är alltid en härlig upplevelse OCH har väldigt många besökare! Vi brukar hålla ett antal säljplatser öppna till ”garagerensare”. OBS enbart bildelar eller hobbyrelaterade grejer!! Platserna kostar bara 250 kronor för 3×3 meter: OSLAGBART! Hör av dig till marknadsansvarig Bibi SNARAST om du är intresserad: maila på info@bigmeet.com eller så en signal på tfn 040-472939.

Det finns även ett antal platser för FRÄNA salubilar inne i hallen. Berätta vad du har till salu!!!

Klicka för att kolla på/printa ut träffaffishen nedan!!

KOLLA IN REPORTAGET FRÅN BIG MEET 2017!

Så här en bit in på 2018 kan det vara kul att kolla in reportaget från i somras: POWER BIG MEET Jubileumsträffen nummer 40! Ladda ner PDF:en och dröm er tillbaka till tre varma dagar med massor av likasinnade bilentusiaster från hela världen! Det blev kanonbra i Lidköping!

18-53_Layout 1

STOR HÖSTMARKNAD I PERFEKT VÄDER!

10 grader varmt och flödande sol från en molnfri himmel gjorde Power Höstmarknaden lördagen 28 oktober i Vara till en höjdare! Otroligt många fina entusiastbilar styrde kromet mot Vara och Sparbankshallen var fylld med folk från 7,30 till 14.00. Bättre än så här blir det bara inte. BL körde sin superfina -60 Biarritz från Varberg till Vara på perfekt torra vägar. Som vanligt ”high life” utanför Höstmarknaden! I solen kändes det nästan som en sommardag! Kort sagt en härlig dag med vänner från när och fjärran!

MAKALÖST I EMMABODA!

Power End of Summer Meet i Emmaboda i sydöstra Småland sista lördagen i augusti är en 32-årig tradition! Årets träff blev en makalös säsongavslutning med hela flygfältet fullt av bilar. Helt osannolikt! Man måste ha varit på plats på fältet själv för att inse hur mycket 3.500 bilar+ egentligen är! Går inte att beskriva! Ändå fungerade in- och utfarter otroligt bra! Stort tack till Emmaboda US Car Club! Marknaden var stor och välfyld – även det en tradition!  Best in Show gick till Lars Ekelund från Huskvarna och hans otroliga -57 Cheva Street Machine. GRATTIS! Street Machine klassen hade 4 bilar som fick 45 och 46 poäng – har aldrig hänt förut under 40 år av Power Meet! Totalvinnare Power Meet säsongen 2017 blev Roine Nilsson, Anderstorp och hans -59 Ford Skyliner. Nu bär det iväg till Californien för prissumman!

Kontakta oss

Phone: +46 40 472939 Fax: +46 40 472515 Email: info[at]bigmeet.com