400 SÄLJPLATSER BOKADE PÅ BIG MEET!

90% av säljarna från Power Big Meet 2016 har bokat plats på Power Big Meet #40 i Lidköping 6-8 juli. PLUS många nya säljare som inte varit på Big Meet tidigare! Nu 4 veckor innan jubileumsträffen är 400 säljplatser bokade. Tillkommer gör American Car Clubs platser, matplatser, säljplats för BIG MEET#40 t-shirts och andra unika plagg etc etc. Det blir en makalös säljgata på Hovby flygfält i år. Troligen den största och längsta i Power Big Meets historia. Välkomna!

CAMPING I LIDKÖPING OCH SKARA SOMMARLAND!

Tips till dig som inte löst ditt boende under Power Big Meet 2017!

Camping bredvid träffområdet på Hovby Flygfält:
Telefonnummer : 072-190 16 79
Mail : camping@sockerfabriken.se

Camping på Skara sommarland – ca 25 minuter från Big Meet:
VI HAR 500 CAMPI NGPLATSER OCH 300 STUGOR I OLIKA STORLEKAR.
Pris från 959 kr per natt (max 4 personer i Lilla Familjestugan) samt
campingplats med el för 389 kr per natt.
Priserna gäller när du bokar ditt boende på telefon och uppger
bokningskod ”POWER”. Kontakta oss på 010-7087000

Välkommen till ”raggarlandet” Skaraborg!

Kjelle Power berättar..

Jag tillbringade somrarna hos min farmor i Västergötland. Grannen Anders hade en Opel Kapitän (V8-bil var alldeles för dyrt för en tonåring på den tiden) och när vi som pigga 18-åringar började åka på raggen i slutet på 60-talet rörde vi oss mellan Skövde, Mariestad, Skara, Falköping, Lidköping och flera mindre orter i Skaraborg. Det är bara ca 30 minuters färdväg mellan dessa städer. Många glada minne från den tiden! När vi nu av många olika skäl valt att flytta Power Big Meet nummer 40 till Lidköping  (Hovbyfältet är betydligt större än Joberg i Västerås och inte mitt inne i stan – bättre logistik med mera) kommer crusingarna med all säkerhet att spridas ut till angränsande städer! Lite nytänk är aldrig fel! Vi vill också påpeka att Cruisingen i Lidköping arrangeras av staden – inte av Power Big Meet! Ni som kommer till Skaraborg har chansen att återuppleva ”the good old Days” när man gled mellan 5-6 orter varje lördagskväll. Alla med sin speciella charm! Kanske roligare än att sitta i samma bilkö i timmar! Välkomna till Power Big Meet 6-8 juli i Skaraborg!

Kolla in länken till Lidköpings egen facebooksida. Mycket bra info om det som händer i Lidköping 6-8 juli!

https://www.facebook.com/powerbigmeetlidkoping/

20.000 kr för komplett Power Meet skyltsamling!

I samband med Power Start of Summer Meet i Hässleholm såldes en komplett samling Power Meet skyltar (även dom extremt sällsynta pappskyltarna från 80-talet) för 20.000 kronor. Säljaren är kommer från Småland och eftersom han är sjukpensionär är pengarna ett välkommet tillskott! Det tidigare rekordet var 15.000 kr från hösten 2016! Helt fantastiskt med tanke på att skyltarna delats ut GRATIS till Power Meet besökare i entusiastbil! Snart är det dax för Big Meet nummer 40 i Lidköping och man behöver inte ha någon större fantasi för att inse hur eftertraktad 2017 års skylt kommer att bli! 3.000 delas ut i bilinsäppen på fredagen 7 juli och 3.000 lördagen 8 juli. Först till kvarn!

Fantastiskt Power Start of Summer Meet 2017

Bättre blir det nog inte: 26 grader varmt och en enorm invasion av entusiaster och hobbyfordon gjorde 2017 års Power Start och Summer Meet i Hässleholm till en enorm upplevelse. Bortåt 4000 USA-bilar styrde mot Hässleholmsgården lördagen 27 maj! Stort tack till alla besökare och till Eagles Car Club som höll träffen, cruisingen och festen på motorgården. Ni som upplevde Power Start of Summer Meet på plats kommer att minnas träffen länge!

Best in Show priset gick till Henrik Levinsohn från Kastrup i Danmark med en fantastisk – helt nybýggd – 1957 Chevrolet Nomad. Ett stort grattis!

Kontakta oss

Phone: +46 40 472939 Fax: +46 40 472515 Email: info[at]bigmeet.com